У МЦППВ відбувся цікавий та практично-орієнтований кулінарний майстер-клас на тему «Приготування страв з м’яса», який провела майстриня виробничого навчання Любов Олексіївна Чернишова.
У процесі роботи учасники ознайомилися з технологією приготування вишуканої страви — «Біф Веллінгтон» з гарніром та соусом, а також дізналися про сучасні кулінарні підходи та технології.
Любов Олексіївна не тільки поділилася своїм професійним досвідом, а й продемонструвала застосування новітнього кухонного обладнання, сучасного інвентарю, інструментів та посуду, що дозволяє готувати страви на високому рівні ресторанної подачі.
Здобувачі освіти активно брали участь у процесі, із задоволенням вивчали нові техніки та мали можливість оцінити смак, естетичне оформлення та сучасне подавання страви.
Цей майстер-клас став справжнім натхненням для майбутніх кухарів і ще одним кроком до професійного зростання!
ФОТОЗВІТ: